9.2 / 10 op klantenvertellen.nl !

4.5/5

Daklekkage

Last van daklekkage of wilt u het voorkomen? Uniek dakwerken regelt het voor u!

Last van daklekkage

Wij helpen je graag.

Veel daken hebben kleine beschadigingen aan de dakbedekking, die in eerste instantie geen gevolgen hebben. Vaak zelfs zonder dat u het zelf door heeft. Tot er een storm voorbij raast met alle gevolgen van dien. Voorkom schade, grijp op tijd in.

Bel Uniek Dakwerken uit Weesp. Wij helpen u graag, vakkundig en snel. Neem direct contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Lekkage1

Controleer daken regelmatig

Lekkage voorkomen? Controleer uw dak regelmatig. Bent u niet zeker of er schade aan uw dak is? Laat het bekijken door de experts! Uniek Dakwerken komt graag bij u langs voor controle.

Heeft u toch lekkage of schade? Laat alle reparaties aan uw dak uitvoeren door door ons gespecialiseerde bedrijf. Met meer dan 10 jaar ervaring garanderen wij kwaliteit in heel Nederland en een 24/7 spoedservice. Bel snel!

Allround expert voor het herstellen van uw dak

Uniek Dakwerken legt niet alleen nieuw dakleer of pannen op het dak. Ook controleren we of het zink, het lood en de pannen nog steeds goed zijn bevestigd of dat er geen water in de isolatie is gedrongen.

Uniek Dakwerken heeft een scala aan verschillende materialen voor dakbedekking en voert ook dakrenovatie uit. Last van vogels? Ook daarvoor heeft Uniek Dakwerken de oplossing.

Bel ons voor de mogelijkheden. Kies voor de allround expert van Uniek Dakwerken in Weesp. Dé expert op het gebied van dakreparatie en -renovatie.

Lekkage-dak-hout