9.2 / 10 op klantenvertellen.nl !

4.5/5

Bitumen dakbedekking

Wil je bitumen dakbedekking aanleggen? Wij helpen je hier graag mee. 

Bitumen dakbeddeking aanleggen

Wij helpen je graag.

Bitumen werd vroeger dakleer genoemd. Het is een relatief goedkope manier om uw dak te bedekken en te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Het kan zomaar voorkomen dat u een lekkage hebt op uw dak. Na inspectie kan blijken dat een deel of al het dakleer vervangen moet worden. Dit kan op twee manieren:

• Nieuw bitumen over de huidige bedekking heen leggen.

• De huidige bedekking vervangen door nieuw bitumen.

Soms liggen er al verschillende lagen op een dak is het niet handig er een nieuwe laag overheen te leggen. Uniek Dakwerken geeft u een eerlijk advies na een grondige inspectie. Heeft u ook dak-issues? Vraag een dak inspectie en offerte aan.

WhatsApp Image 2023-03-10 at 13.59.17 (3)

Duurzame oplossing voor uw dak

Kies voor een duurzame oplossing van uw dak. Bitumen gaat bijvoorbeeld lang mee. U gebruikt het op platte of licht hellende daken.

De meest duurzame oplossing is een twee-laags daksysteem dat bestaat uit een boven- en een onderlaag. De bitumineuze dakbedekking past op elke dakconstructie. Dat verklaart ook de populariteit van het materiaal.

De komende jaren zit je goed

Uniek Dakwerken weet precies op welke manier en met welk gereedschap de beste resultaten worden bereikt.

U hoeft de komende jaren niet bang te zijn voor lekkage of extra kosten voor onderhoud. Als het eenmaal ligt, ligt het er voor jaren. Vraag ons naar de mogelijkheden.

WhatsApp Image 2023-03-10 at 13.59.16 (1)