9.2 / 10 op klantenvertellen.nl !

4.5/5

Dakterras

Laat uw dakterras aanleggen door Uniek Dakwerken

Dakterras

Wij helpen je graag.

Als u in Weesp of omgeving woont, weet u dat u uw dakterras moet koesteren. Om er een fijne plek van te maken moet u bij de basis beginnen. Bij Uniek Dakwerken leggen we uw terras daarom vakkundig voor u aan.

Zo heeft u binnen de kortste keren een dakterras waar u trots op mag zijn. Ook voor balkons draaien wij onze hand niet om. Zorgt u voor een paar planten, stoelen en een barbecue? Dan doen wij de rest!

Dakterras-ingericht

Houtcomposiet voor de aanleg van uw terras

Voor de aanleg van dakterrassen of balkons in Weesp en omgeving hebben wij ons gespecialiseerd in houtcomposiet. Houtcomposiet wordt steeds vaker gebruikt als de vervanger van houtmaterialen.

Vooral bij nieuwbouwprojecten wordt er vandaag de dag vaak voor houtcomposiet gekozen. Waarom is houtcomposiet het perfecte materiaal voor uw terras?

  • Duurzaam. Wij werken alleen met houtcomposiet waarbij in de productie geen bomen worden omgehakt. Daarnaast bestaat ons houtcomposiet uit gecertificeerde houtvezels en gerecyclede kunststoffen.
  • Onderhoudsarm. Nooit meer oliën, verven of beitsen. Zo heeft u extra tijd om te genieten van uw nieuwe terras in de zon. Het is uiteraard wel aan te raden om het terras af en toe schoon te maken.
  • Fantastische kwaliteit.
  • Composiet is hip en helemaal van nu.
  • Houtcomposiet heeft een natuurlijke hout-look zonder de lasten die hout met zich meebrengt.

Composiet versus hout

Composiet voelt en oogt als echt hout, maar heeft een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van hout. Zo is er bij composiet geen sprake van een gladde houtvloer door de antislip-eigenschappen van composiet. Ook zult u geen last hebben van splinters en hoeft u uw terras nooit meer te schilderen, beitsen en oliën. Ideaal dus voor uw dakterras of balkon in Weesp of omgeving.

Garantie

Composiet hoort niet te verkleuren, te rotten of te splinteren. Daarnaast is dit materiaal bestand tegen vocht en zeewater. Daarom geven we u bij Uniek Dakwerken een garantietermijn van maar liefst 10 jaar.

Dakterras